EXTENSIONS 

Hairtalk tejpextensions och Tupema/Bengal Keratin hårförlängning.

Vill du göra en full förlängning eller en utfyllnad av ditt hår, så hittar vi rätt teknik för att uppnå dina önskemål. Konsultation, teknik och hårval sker i förväg tillsammans med den frisör som ska utföra arbetet.

Kan ej bokas online. Ring oss på 0303-10619 så hjälper vi dig med bokningen.

 

Mer information

Hairtalk´s patenterade tejpfästen är så skonsamma att ditt egna hår aldrig behöver skadas. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar ska slippa begränsningar.

För att dina extensions från Hairtalk ska behålla sin goda kvalité så länge som möjligt undvik ytterligare behandling på håret.

Keratinhår kan också användas på ett skonsamt sätt. Vi hjälper dig och berättar hur du ska sköta ditt hår för att ta väl vara på det. Vid användning av Keratinfästen är vi mycket noggranna vid isättningen och vi jobbar enbart med tunna fästen för att minimera risken att ditt egna hår påverkas.


Tid: Hairtalk utfyllnad;

Pris:

Tid: Hairtalk helt hår;

pris:

Tid: Keratinfästen utfyllnad 150 min:

Pris: fr. 4 500:-

Tid: Keratinfästen full förlängning 240 min:

Pris: fr 5 900:-

—————————————————————————

Dessa behandlingar går endast att boka via telefon 0303-10619. Alternativt besöka oss i salongen då det kväver konsultation och diskussion för att nå dina önskemål med ditt hår.