MAKEUP

 

Makeup

Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning. Vi lägger en naturlig makeup efter dina önskemål som framhäver dina färger och ansiktsdrag.

45 min
Pris: 650:-

 

Makeup quickfix

Makeup quickfix gäller endast på mindre områden och på bättring av redan befintligt smink. Exempelvis täckning av några blemmor, i fyllnad av ögonbryn eller skuggning. Vill du ha en hel sminkning så bokar du Makeup eller Festmakeup.

15 min
Pris: 300:-

 

Festmakeup

Vi får dig att stråla lite extra inför festen! Bokar du en festmakeup får du en snygg och komplett makeup lagd enligt dina önskemål. Du väljer själv om vi ska fokusera på glitter och glamour, sotade ögon eller färgstarka läppar. Eller så väljer du att låta oss skapa den sminkning som vi bäst tycker framhäver dina färger och ansiktsdrag.

60 min
Pris: 750:-

 

Brudmakeup

Vi går gemensamt igenom dina önskemål och förväntningar samt kommer med våra egna idéer och förslag på en brudmakeup som vi tror att du kommer trivas med och känna dig som mest vacker i.

För att själva bröllopsdagen ska flyta på så smidigt som möjligt för dig som brud, vill vi gärna träffa dig för en rådgivning innan den stora dagen. 

Vid en brudmakeup läggs extra fokus på hållbarhet, då sminket ska hålla för både väder, vind, fotografering, tårar och massa pussar!  

Rådgivning 30 min + makeup 60 min
Pris 1150:-

 

Privat rådgivning

Under vår sminkrådgivning, får du en makeup lagd efter dina önskemål. Du får tips på hur du applicerar sminket på bästa sätt samt vilka redskap som du kan använda dig av. Dessutom ger makeupartisten dig tips och råd gällande vilka produkter som bäst passar din hud och dina färger.

Ett perfekt tillfälle för dig att ställa dina sminkfrågor och lära dig mer om hur du lägger en perfekt makeup varje dag.

60 min
Pris 750:-